66 favoriter på Kuba

66 favoriter på Kuba

av Marko T Wramén och Anna W Thorbjörnsson
ISBN: 978-91-982425-6-0
Kan köpas till exempel på Bokus.

 

Författarna och resejournalisterna Marko T Wramén och Anna W Thorbjörnsson släpper nu boken 66 favoriter till Kuba – en pinfärsk guide till allt det finaste på Karibiens största ö.

Med massor av läckra bilder och handfasta tips guidar de till de bästa av restauranger, kaféer, barer, butiker, stränder, sevärdheter och aktiviteter. De har tips i alla de mest intressanta områdena: huvudstaden Havanna, strandparadiset Varadero, naturområdet Viñalesdalen samt städerna Trinidad och Camagüey.
I specialkapitel berättar man om landets fascinerande politiska historia samt ger praktiska tips om att resa på Kuba.
Detta blir parets sjätte reseguide, och fler kommer nästa år. De har också gjort två fotoböcker.

Det blir boksläpp med signering den 17 december kl 17-19 på restaurang Dos Locos på Flemninggatan 39 i Stockholm. Samtidigt hålls vernissage för Markos och Annas fotoutsällning med bilder från Kuba, också det på Dos Locos. Välkomna till mingel, drinkar, böcker, bilder och god mat! Och massor med svängig musik!

Karibiens största ö lockar med mjuka stränder, turkost hav, aromatiska cigarrer och fyllig rom. Och musiken, människorna och landskapet!
På Kuba är det skönt att ha med en bra reseguide. Med denna bok i handen är det som att du hade en lokal vän som tar med dig till de bästa restaurangerna (de finns!), de charmigaste barerna, intressanta utflykter, rolig shopping och till sin favoritstrand.
Rikligt med bilder ger inspiration och vägledning precis som kapitel med historik och handfasta praktiska tips.