På väg till Charlotta Anderson

På väg till Charlotta Anderson
av Jonas Bergh
Inbunden – 2013 – Svenska – ISBN: 9789198039450

Köp boken här: Bokus

Charlotta och Pange föddes samma dag, hon i en tipi och han i en swimmingpool. Hela livet i varandras hjärtan, smärtan. Och nu ska de fylla fyrtio men Charlotta är försvunnen. Så Pange och Blixten skaffar en van och ger sig av, en rastlös jakt genom Sverige och Europa, genom åren, såren, rått och rakt, vingligt och vackert.

På väg till Charlotta Anderson är en gripande roman om kärlek i en trasig värld i en trasig tid. Det är en nödvändig bok om människor som blivit utsparkade i livet och lämnade ensamma, på en blåsig ö i Öresund eller var som helst.

På väg till Charlotta Anderson är den sista helt fristående delen i Jonas Berghs hyllade romantrilogi om människor från Landskrona som också innefattar Och fortsätta vidare bort samt En sång för Sonny och Karola.

”Jonas Berghs roman är en splitterbomb” – Kvällsposten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *