Livet under ytan – en marin artguide

Livet under ytan – en marin artguide
av Klas Malmberg
Häftad – 2013 – Svenska – ISBN: 9789198039436

Köp boken här: Bokus

Livet under ytan – en marin artguide är en grundläggande bok om de levande saker du kan hitta om du doppar huvudet under ytan på Sveriges västkust.

Boken är uppbyggd med många bilder och lite text så att det skall vara lätt att bläddra och hitta de arter du sett under ytan. Syftet är att det skall vara en bok som på ett enkelt sätt hjälper dig att ta reda på namnen på de djur, alger och växter du ser när du badar, snorklar eller dyker.

Klas Malmberg är marinbiolog och undervattensfotograf. Han arbetar på Universeum i Göteborg men frilansar också för dyktidningar och har vunnit flera medaljer på de svenska mästerskapen i undervattensfoto.

Klas är en av Sveriges ledande experter på nakensnäckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *